Pasta saus

Pasta genoeg droog maken

Pasta dry is een van de vele woorden die in je op kunnen komen als je aan Italiaans eten denkt.

Pasta is een vorm van voedsel die over het algemeen wordt gemaakt van ongebleekt deeg van tarwemeel gecombineerd met vloeistof of eieren, vervolgens gevormd tot dunne vellen of anderszins in verschillende vormen gevormd en gekookt tijdens het koken of bakken. Het wordt meestal koud geserveerd. Uit deze beschrijving komt waarschijnlijk de volgende vraag naar voren: wat is Pasta? Nou, pasta is een plat pastadeeg dat wordt uitgerold, in lange noedels wordt gesneden, gekookt of geroosterd en vervolgens koud wordt geserveerd.

Als je thuis pastagerechten wilt maken, dan moet je een goede droge pasta kopen. Droge pasta is een soort die tarwemeel, ei of suiker bevat. Andere toegevoegde ingrediënten kunnen kruiden, vleeswaren, kaas, tomaten en / of andere groenten zijn. Als er een extra saus is, wordt deze meestal toegevoegd tijdens het maken van de noedels. Zodra de droge pasta klaar is voor gebruik, kan deze in plastic bakjes worden gewikkeld en in de vriezer worden bewaard.

Zelf verse pasta maken kan een zeer bevredigende taak zijn. Het voegt een unieke smaak toe aan uw maaltijden en kan ook een gezonde dosis vitamines en voedingsstoffen weer aan uw dieet toevoegen. Om de beste Pasta helemaal opnieuw droog te maken, begint u met het snijden van de pasta in dunne vellen ter grootte van een tuinzakdoek. Dit wordt vervolgens in plastic containers gewikkeld en tot gebruik in de vriezer geplaatst.

Om er zeker van te zijn dat de ingrediënten goed zijn bereid, wordt aanbevolen om ook een mengsel van olijfolie, citroensap en oregano door de droge pasta te roeren.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat het juiste mengsel wordt gemaakt, is door met een houten lepel het mengsel van saus en olijfolie te roeren totdat het volledig is gemengd. Voeg vervolgens olie toe aan het mengsel en laat het langzaam onder voortdurend roeren onder het pastawater mengen. Nadat alle ingrediënten zijn gemengd, moet u het vijf minuten laten rusten voordat u het op de kookplaat kookt. Als het mengsel op enig moment droog lijkt, kan het toevoegen van olie aan het mengsel helpen om het te bevochtigen zonder dat de pasta te gaar wordt.

Nadat de pasta voldoende droog is gemaakt, kan deze de volgende dag warm worden geserveerd of gegeten. Om ervoor te zorgen dat het gerecht altijd het beste is als het om versheid gaat, moet u ervoor zorgen dat de pasta in een plastic zak is verpakt en luchtdicht is afgesloten voordat u het in de koelkast laat. Dit zou het tot drie dagen vers moeten houden na het maken van de pasta.

Een pastadroogrek is een goedkoop alternatief voor dure pastadroogrekken. Het is in feite een metalen of aluminium rek dat de pasta in een spiraalvorm houdt, zodat het water gelijkmatig op het oppervlak van het deeg druppelt. Een droogrek voor pasta kan bij elke supermarkt worden gekocht. Ze verschillen niet veel van de rekken die de professionals gebruiken, dus de meeste recepten werken nog steeds met een pastadroogrek. Als er geen pastadroogrek in uw keuken beschikbaar is, plaatst u het deeg in een grote kom en bedekt u het lichtjes met een oude handdoek zodat de pasta niet overmatig droogt.

Klik om meer te lezen: novusventus.shop